01

ADVIESGESPREK

Tijdens dit gesprek bespreken we uw wensen en adviseren wij u hierin.

Wij beschikken over verschillende samples die we u kunnen laten zien zodat u een beter beeld krijgt bij het materiaal wat wij gebruiken.

02

INMETEN

Onze specialisten meten uw badkamer in zodat wij precies weten wat we voor u moeten bestellen. Zodra we hier akkoord op hebben ontvangen worden de materialen besteld.

03

HET ONTWERP

U ontvangt een schets van uw nieuwe badkamer op basis van uw wensen. Hierdoor krijgt u een beter beeld van de nieuwe situatie.

04

PLANNING

Zodra u akkoord heeft gegeven op het ontwerp en de kosten, gaan wij direct aan de slag om uw nieuwe badkamer zo snel mogelijk te realiseren. Samen met u bespreken we wanneer we langs kunnen komen.

05

UITVOERING & OPLEVERING

Onze monteur(s) bellen u een half uur van tevoren zodat u precies weet hoe laat ze zullen aankomen. Na een kopje koffie beginnen ze met de werkzaamheden zodat u nog jarenlang van uw badkamer kan genieten..

100% tevredenheid

We streven naar 100% tevredenheid van onze klanten zodat u nog jarenlang plezier heeft van uw badkamer. Alle oude materiaal zoals uw bad of tegels nemen wij mee en voeren wij af.

Op die manier blijft er geen rommel liggen en kunt u genieten van uw nieuwe badkamer!

Daarnaast zorgen we er altijd voor dat alles netjes opgeruimd wordt en de nieuwe badkamer schoon opgeleverd wordt.

PHOTO-2024-02-08-06-11-30

Offerte aanvragen?

Wilt u contact opnemen of een offerte aanvragen? Wij zijn u graag van dienst. Klik op de onderstaande knop om verder te gaan.