“Vandaag geplaatst. Klasse, vaklui en hard gewerkt. Ziet er geweldig uit! Echt netjes en opgeruimd. Zeer tevreden.”

Nick van der Elst

“Zeer blij met onze nieuwe badkamer. Uiteindelijk een iets grotere klus dan gepland. Gelukkig hadden de installateurs een veel betere oplossing waardoor het nog mooier is geworden. Alles netjes afgewerkt.”

Pia Hemmes

“Het is voor de monteurs een heel werk geweest om de oude douche te vervangen. Mijn complimenten voor de mannen. Keurig werk hebben ze afgeleverd.”

Rinie Boersma

“Ik ben heel blij met mijn nieuwe badkamer. De monteurs hebben goed werk afgeleverd en hebben netjes gewerkt”

Joke Small

“Wij zijn ook zeer tevreden met de aanpassingen in onze badkamer! Alle lof voor Kenny en Amjed. Goed opgelost!”

Ellen Steenbeek

“Mooie badkamer geplaatst door Kenny en Amjed. Top kerels met een goed gevoel voor humor en zeker niet te beroerd om iets te doen”

Rene Berends

“Vandaag de inloopdouche geplaatst door 2 erg vriendelijke monteurs Amjed & Kenny. Nu even laten uitharden en vanaf woensdag avond kunnen we genieten van de keurig en vakkundig geplaatste douche”

Jan van de Laak

“Onze badkamer is super geworden, Super trots op Kenny en Amjed. Wat een mooi en goed werk hebben jullie verricht. Trots op jullie!!”

Corine Goncalves

“Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe badkamer. In plaats van 2 dagen hebben Kenny en Amjed dit in 1 dag gedaan. Zeer tevreden hoe ze het hebben achter gelaten!”

Jo Bergenhuizen

“Vandaag is onze nieuwe douche geplaatst door Kenny en Amjed. Top mannen zijn het die super mooi en netjes werk hebben geleverd. Wij zijn blij met het resultaat!!”

Robbin Aalders